• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DOĐI DA OSTANEŠ – U Mozzartu se velika očekivanja ostvaruju

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Igor Bjeković počeo kao operater na uplatnom mestu, a zatim pet puta unapređen na više pozicije

  • 0
Igor Bjeković , Mozzart Foto: Promo/ Stefan Simonović

Operater na uplatnom mestu, kontrolor automata, referent interne revizije poslovnih procesa, specijalista interne revizije, koordinator za tržište Gane, koordinator za tržište Rumunije... Zvuči kao spisak šestoro zaposlenih u industriji igara na sreću, ali to su zapravo stavke kojima je Igor Bjeković obogatio svoju biografiju tokom rada u Mozzartu.

Za vreme studija, na svoj rođendan, počeo je da radi na jednom od Mozzartovih uplatnih mesta kao operater, na preporuku prijatelja. Kada je uvideo da je ovaj posao spoj njegova dva najveća interesovanja, sporta i zabave, shvatio je da želi da ostane u ovoj industriji.

-Bio sam siguran da donosim pravu odluku, što se kasnije i potvrdilo. Od samog starta sam imao velika očekivanja, a to što u Mozzartu operateri imaju puno prostora da pokažu svoje sposobnosti me je još više motivisalo. Verovao sam da mi to neće biti privremen posao, pa mi je plan bio da učim, stičem iskustvo, a potom napredujem na neku od pozicija u centrali. Tako je i bilo – stepenik po stepenik, napredovao sam do sadašnje pozicije, i ne sumnjam u to da će se moja karijera u Mozzartu i ubuduće razvijati, jer imam još dosta prostora za napredak - kaže Igor koji trenutno obavlja posao koordinatora za tržište Rumunije.

Na putu koji je do sada prešao u Mozzartu, i koji samouvereno nastavlja, stalno proširujući listu svojih veština i iskustava, Igoru je dosta pomogla prijateljska radna atmosfera u kompaniji. Od uplatnog mesta na kom je dočekan od strane strpljivih kolega spremnih da podele svoja znanja, do centrale u kojoj je od svih sa kojima je radio naučio nešto novo, Igor kaže da je u Mozzartu "svako mesto, pravo mesto".

-Nakon upoznavanja svih sektora u Mozzartu, mogu da kažem da bi mi u svakom od njih kolege i radno okruženje bili izuzetni. Na svim radnim mestima na kojima sam do sad radio u kompaniji me je dočekala pozitivna energija, volja za prenosom znanja i mnoga prijateljstva. Kada sam iz Sektora interne revizije prešao u Sektor strateškog razvoja, na poziciju koordinatora za tržište Gane, imao sam strah od nepoznatog. Međutim, već prvog radnog dana shvatio sam da ću uz pomoć kolega, koji su već dugo u firmi, brzo savladati nove zadatke, jer su svi nesebično delili svoje znanje. Njihova pozitivna energija učinila je taj proces još lakšim i prijatnijim - objašnjava Igor.

Poziciju na kojoj se sada nalazi opisuje kao izazovnu i punu prilika za usavršavanje u poslu, ali i učenje stranih jezika i upoznavanja drugih kultura.

Igor Bjeković , Mozzart Foto: Promo/ Stefan Simonović

-Pozicija koordinatora za druga tržišta pruža veliku slobodu i širinu u radu sa različitim proizvodima i procesima. Ona uključuje izradu poslovne strategije za određeno tržište, kreiranje godišnjih ciljeva i njihovu realizaciju. Zahvaljujući ovom poslu, uspeo sam da upoznam dve različite kulture, a nadam se da će ih biti još više. Donedavno sam bio koordinator za tržište Gane, a zatim sam preuzeo odgovornost za tržište Rumunije. Rad na različitim tržištima je veoma uzbudljiv i podrazumeva rast i poslovno i privatno. Jedna od najboljih stvari je osećaj samostalnosti koji sam zahvaljujući ovom poslu stekao - ističe Igor.

Pet unapređenja koja za-sad ima iza sebe posledica su temeljnog upoznavanja sa industrijom koje mu je omogućio rad na uplatnom mestu.

-Za one koji žele da rade i napreduju u ovoj industriji, uplatno mesto je najbolja baza za dalje korake. Operateri se susreću sa celokupnom materijom, proizvodima, navikama igrača, raznim svakodnevnim situacijama, što je meni konkretno kasnije mnogo pomoglo da u internoj reviziji sagledam mehanizam koji stoji iza uplatnog mesta i kontroliše ga. Što imate više iskustava koje kasnije možete da spojite, to je i rezultat uspešniji - poručuje Igor.

DOĐI DA OSTANEŠ – prijavi se na LINKU

Želiš da se preseliš u Beograd, ali te brine gde ćeš stanovati i da li ćeš naći posao? Kompanija Mozzart, prva domaća kompanija koja je proglašena za Top poslodavca u Srbiji, nudi ti posao operatera i plaćen smeštaj za prva četiri meseca. Pored privatnog zdravstvenog osiguranja, dobijaš brojne obuke i mogućnost za napredovanje na druge pozicije u kompaniji, a tvoje je samo da se prijaviš na linku ili da pošalješ CV na job@mozzartbet.com.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>