• 1

Ova odvratna kuća već ima kupce: Nameštaj je uništen, zamrzivač pun mesa stoji godinu dana

Cena je 600.000 američkih dolara ... i već ima mnogo zainteresovanih

  • 1
Mimi Foster

Foto: Mimi Foster

Na tržištu nekretnina, koje divlja svuda u svetu, čini se da može da se proda sve što se stavi u oglas. Neko je ozbiljno shvatio. Mimi Foster, agent za prodaju nekretnina iz kompanije Falkon properti, odlučila je da to testira na primeru jedne kuće.

Oglasila je kuću sa pet spavaćih soba u naselju Brodmur za 590.000 dolara.

Iako kuća spolja izgleda pristojno, nalazi se među onima koje se obično prodaju za 750.000 do 800.000 američkih dolara, na drugoj strani ulaznih vrata međutim, videćete šta znači vandalizam, uništavanje, ostaci životinja, godine zanemarivanja i ... prilično intenzivan miris.

"Iskreno, ne možete da se oslobodite ovog mirisa", kaže Foster.

Ali je nije štedela ni kada je nabrajala ostale karakteristike. Opisujući objekat kao "noćnu moru svakog stanodavca", napisala je: „Ako sanjate da posedujete svoj mali delić pakla i pretvorite ga u delić raja, onda ne tražite dalje!“

"Dođite da počastite svoja čula, ne otvarajte zamrzivač u podrum"u, piše ona. Navodno, kuća je u vlasništvu čoveka koji živi u inostranstvu, a bila je iznajmljena zakupcu koji je tamo živeo deceniju.

Posle, njime je upravljala i kompanija se bavi nekretninama. Podstanar je izbačen 2019. jer nije plaćao kiriju, ali mu je dozvoljeno da se vrati po svoje stvari. Umesto da to uradi, on je uništio nekretninu.

Crnoj bojom "išarao" je sve uređaje, obloge i površine. Isključio je zamrzivač pun mesa iz struje (tako stoji godinu dana).

Vlasnik je pokušao sa svojom osiguravajućom kompanijom da popravi nekretninu kako bi je prodao, ali proces je bio spor i nije bio izuzetno uspešan. Fosterova sada pokušava da vidi dokle su neki kupci spremni da idu. Ističe i da je jedan od uslova da dođu na imanje.

U suprotnom, odbija zainteresovane.

"Žao mi je. Prvo moraš da dođeš i pomirišeš."

Video: Nisu priče iz 1001 noći, ali platiš 1000 evra za noć: Dobiješ luksuzni šator i spavaš ko sultan

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>