• 1
 ≫ 

San snova od penthausa: Otišao za 18 miliona dolara, slavni par ga prodaje samo iz jednog razloga

 ≫ 

Iznova osmišljena, otvorena kuhinja nadograđena je luksuznim Miele paketom uređaja, Amuneal ormarićima po meri i fiksiranim centralnim ostrvom, obloženim prirodnim belim kvarcom Cristallo

  • 1
John Legend And Chrissy Teigen Foto: Profimedia/Grosby Group/The Grosby Group

Američka manekenka Krisi Tajgen i njen partner, muzičar Džon Ledžend, inače najpoznatiji po hitu All of Me, nedavno su prodali svoj njujorški pentahaus, i to za 18 miliona dolara.

Slavni par je, zapravo, prodao dva spojena penthausa koji zajedno imaju oko 570 m2, šest spavaćih soba i isto toliko kupatila, kao i više od 300 kvadrata prostora na krovnoj terasi.

Prvu jedinicu su kupili 2018. godine, a drugu 2020, sa namerom da ih spoje u celinu, ali to nikada nije sprovedeno u delo. Pošto sada provode većinu svog vremena u Los Anđelesu, smatraju da nemaju vremena i energije da završe tako važan projekat, kao što je spajanje penthausa.

Penthausom se smatra luksuzan stan sa panoramskim pogledom na vrhu višespratnice, često sa vrtom i bazenom.

Prema opisu, ulazak direktno iz lifta vodi do zadivljujuće velike sobe u uglu, sa visokim plafonima i mnogo prirodnog svetla. Iznova osmišljena, otvorena kuhinja nadograđena je luksuznim Miele paketom uređaja, Amuneal ormarićima po meri i fiksiranim centralnim ostrvom, obloženim prirodnim belim kvarcom Cristallo.

U svojoj trenutnoj konfiguraciji, velika prostorija dolazi u kompletu sa kaminom na gas, i sa integrisanim zvučnim sistemom.

Tu je i prilagođeni vinski podrumom, smešten ispod stepenica, a stan ima čak osam velikih prozora, što znači da je izuzetno svetao.

Dom se nastavlja na 5. sprat, sa još jednim dnevnim boravkom koji se može transformisati u multifunkcionalnu sobu za razne hobije ili u poseban apartman za goste.

Dve dodatne spavaće sobe, sa sopstvenim kupatilima, upotpunjuju priču. Penthaus takođe ima kućni alarm i integrisane zvučne sisteme, zavese koje se pomeraju preko daljinskog upravljača, onda, mašinu za pranje/sušilicu, centralno grejanje.

Video: Ovo je dokument koji vam je potreban za subvencije za stan

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>