• 0

Holivudske lepotice biće prve komšije novom vlasniku: Adel prodaje "parče raja" sa Beverli Hilsa

Imanje je nekada pripadalo Nikol Riči, koja ga je lani prodala svojoj prijateljici Adel

  • 0
Adele  kuća vila

Foto: Redfin via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

U Beverli Hilsu (Los Anđeles) se nalazi kuća, izgrađena 1957. godine, koja vredi 12 miliona dolara. Kao što možete videti na fotografijama, deluje kao iz bajke, a znate li kome pripada?

Sada kada se nastanila u svom novom velikom imanju u Los Anđelesu - vili u mediteranskom stilu od 58 miliona dolara koju je prodao Silvester Stalone - nije iznenađenje što Adel želi da proda neke od svojih nekretnina na istoj lokaciji.

Iznenađenje je utoliko manje što se pevačica zadužila, kako bi kupila pompezno imanje na Beverli Hilsu. Naime, prema pisanju Posta, Britanka sada ima dobrih 30 godina za otplatu kredita.

Inače, Adel je imanje koje sada prodaje kupila od svoje dobre prijateljice, Nikol Riči, prošle godine. Opisuje se kao "očaravajuće imanje u stilu Hemptonsa", a Adel za njega traži 2 miliona dolara više nego što ga je ona platila lani.

Takođe, cena je dosta veća od one koju je Riči dala za kuću 2015. godine. Reč je o 6,7 miliona dolara.

Otkako je napravljena 1957. godine, kuća je u velikoj meri renovirana i proširena. Ima tri spavaće sobe, tri kompletna kupatila i jedan kutak za ulepšavanje, plus veliku bonus sobu/igraonicu koja bi lako mogla biti pretvorena u četvrtu spavaću sobu.

Kuća se takođe nalazi odmah pored Adeline bivše glavne rezidencije, gde je prošle godine snimila emisiju 73 Questions za Vogue. Parcela je maksimalno ograđena, a u komšiluku stanuju/borave mnoge poznate dame: Dženifer Lorens, Zoi Saldana, Nikol Kidman i Penelope Kruz.

Enterijer kuće podrazumeva glavni nivo sa bibliotekom, porodičnom sobom i kombinovanom trpezarijom/dnevnom sobom. Svi ti prostori su opremljeni sopstvenim kaminom i svi se otvaraju direktno u bujno dvorište. Gurmanska kuhinja je u mermeru i ima vrhunske nerđajuće uređaje.

Na spratu se nalazi primarni apartman, opremljen sopstvenim kaminom i duplim ormarima, kao i kupatilo sa duplim lavaboom i kadom.

Takođe su na raspolaganju vešernica, kancelarija "za pomoćnika", teretana i ono što se na listi za prodaju naziva "sigurnosna soba", a to je verovatno prostor gde telohranitelj ili druga osoba može da nadgleda opsežnu opremu za nadzor kuće. Skoro svaka soba na glavnom spratu otvara se u dvorište imanja, ukrašeno povrtnjakom, voćkama, bazenom i sportskim terenom.

Video: Poludeli za Ivan-čajem: Od proizvodnje za svoju dušu do izvoza Amerikancima

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>