• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Betmen" pazario nekretninu u brdima Holivuda: Iskeširao nekoliko miliona za vilu u španskom stilu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumac u vlasništvu ima još jednu manju kuću i iznajmljuje "misteriozni stan" negde u Londonu

  • 0
Film "Betmen" Foto: Blitz Film

Najnoviji Betmen, glumac Robert Patinson iskeširao je nekoliko miliona za vilu na brdu sa bogatom holivudskom istorijom piše Dirt.

Kuća u španskom stilu izgrađena je u kasnim 1930-im, a radikalno je renovirana tokom 2000-ih od strane dizajnera Džefa Luisa, koji je renoviranje prikazao u svojoj rijaliti TV emisiji „Flipping Out“ Bravo.

Četrnaest godina kasnije nekretninu je dospela u ruke kreatorke Stefani Sevidž, poznate po seriji "Gossip Girl", koja je prodala imanje četiri godine kasnije nagrađaivanom muzičaru Beku i njegovoj tadašnjoj supruzi, glumici Marisi Ribizi.

Bek i Ribizi razveli su se 2021. godine, a kuća od 2.700 kvadratnih stopa pripala je glumici koja je znala to dobro i da naplati. Naime, oni su je 2018. godine pazarili za 3,1 miliona dolara, a Robert Patinson je za ključ do ove vile morao da iskešira čak 2,2 miliona dolara više, odnosno 5,3.

U prizemlju kuće nalaze se sobe za goste, kupatilo i prostor za pranje veša, dok su glavne spavaće sobe na gornjem spratu.

Dnevnu sobu krasi masivni kamin, dok su kuhinjski elementi izgrađeni od visoko kvalitetnog drveta sa mermernim pločicama.

Kuća poseduje i garažu za dva automobila.

Pored ove kuće, glumac u vlasništvu ima još jednu manju kuću na istoj lokaciji i i iznajmljuje "misteriozni stan" negde u Londonu.

Video: Poklanja dve kuće, restoran i imanje: Neverovatna odluka Milana iz Ljiga, uslov je samo jedan

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>