Kućica iz snova za 2.000 evra: Evo kako je to ovoj mami pošlo za rukom

Harmoni Brien iz Perta je svom dvogodišnjem sinu napravila idealno mesto za igru, a drugi roditelji kažu da je ova minijaturna kuća čak lepša i uređenija od njihovih domova

Foto: Instagram/harmonyruru

Jedna mlada mama iz Australije otkrila je kako je kreirala kućicu za igru, za svog dvogodišnjeg sina, a na nju je potrošila čak 2.000 dolara. Zanimljivo je da je kućica više trendi od nekih pravih domova.

Harmoni Brien (22) iz Perta kaže da je uvek bila zainteresovana za dizajn, a trenutno je na studijama arhitekture. Kaže da je dok je odrastala oduvek želela ovako nešto, ali nije imala, pa sada želi da to priušti svom sinu.

- Videla sam da mnogo kompanija prodaje slične kućice, ali sam želela da napravim nešto unikatno i drugačije, specijalno prilagođeno mom sinu - kaže ona.

- Iznajmljujemo kuću pa smo bili ograničeni s tim koliko visoko i veliko nešto može da bude, moj tata je napravio 90 odsto kuće, a muž i ja smo mu pomagali vikendom. Najbolji deo je što možemo da je rasklopimo i ponesemo ako se preselimo - dodaje Harmoni.

Kada je "kostur" kuće napravljen, ova kreativna mama je mogla da se poigrava s enterijerom, a unutra ima sve što i u svakoj kući realne veličine: od kuhinje do kupatila. Osim toga, uspeli su da naprave i kutak za crtanje, od drveta preostalog od kućice.

Harmoni dodaje i da su kućice ovog tipa u Australiji takođe 2.000 evra, tako da ne smatra da je "skupo prošla". Nekoliko članova porodice je finansijski "uskočilo" u pomoć, jer su pitali šta Harmoni želi za rođendan svog sina, a ona je smatrala da je bolje da im daju novac, nego da se gomilaju plastične igračke.

Ima poruku za sve roditelje da budu kreativni i posvećeni deci, i da se uključe u njihovo detinjstvo i na ovako neobičan način, kroz zajedničko druženje i interakciju. Kada je podelila slike ove kućice na svom Instagram profilu, mnogi su prokomentarisali da "ova kućica izgleda bolje od one u kojoj oni žive".

Kućica za igru / Foto: therurunest.com
Video: Svaki dan provedemo ovde neko vreme, a ne znamo koje je to leglo štroke

(Telegraf Biznis)