• 1
 ≫ 

Kruna Gavović: "Zaposleni treba da ima tretman kao klijent, a to je - najbolji"

 ≫ 

Naš današnji gost je Kruna Gavović. Ona je diplomirani pravnik i licencirani medijator u oblasti radnih odnosa i pregovaranja. Radi u kompaniji koja je vodeća u Evropi u oblasti lin siks sigma edukacije. Konsultant je u oblasti kojoj svi težimo - balansu između zivota i posla

  • 1

U novoj epizodi druge sezone podcasta "Kako si na poslu" razgovaramo o radnim odnosima i korporativnom pregovaranju, odnosno, šta bi radnici danas voleli da vide od povlastica na poslu, ali i kako im kompanije odgovaraju. Otkrivamo i kako se dolazi do family friendly sertifikacije.

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje.

Naš današnji gost je Kruna Gavović. Ona je diplomirani pravnik i licencirani je medijator u oblasti radnih odnosa i korporativnog pregovaranja.

Radi u kompaniji koja je vodeća u Evropi u oblasti Lean Six Sigma edukacije. Dugogodišnji je konsultant u oblasti Family Friendly sertifikacije ili "domaćinsog poslovanja", odnosno u oblasti kojoj danas svi težimo - balansu između zivota i posla.

Kruna je prepoznata i kao najbolja među mladim menadžerima, zbog svog angažovanja u brendu TMS.

Kako se bliži kraj godine i kompanije sumiraju svoje rezultate, pitali smo Krunu zašto je kvalitet usluge toliko važan danas, odnosno kako kompanija može da osigura dobar kvalitet usluge.

Kruna radi na više pozicija u okviru dve kompanije, otkriva nam i gde nalazi inspiraciju, tj. koja pozicija joj je važnija. Razgovaramo na temu bezbednosti u kompanijama, odnosno, šta sve ona podrazumeva, ali i za šta joj se klijenti najviše obraćaju, kakvi su im problemi...

Otkriva nam i i šta podrazumeva Lean Six Sigma na ovom tržištu.

Koncept pravilnog balansa poslovnog i privatnog života postao je važan mnogim kompanijama i u Srbiji, a naša sagovornica i sama zagovara mantru da radnik treba da ima tretman kao klijent - najbolji. Objašnjava nam kako se ti stavovi pomeraju i kod nas.

Dodatno, objašnjava nam to i kroz family friendly enterprise sertifikaciju.

Kako je i sama majka, razgovaramo o tome koliko je ženama teško da ostvare work-life-balance.

Za kraj daje savete za poslodavce i za radnike - kako naći balans u odnosu posao- život? Ali i nove benefite koji radnici u Srbiji predlažu.

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Pratite "Kako si na poslu" podcast i na Youtube, Spotifaj, Epl i Gugl platformama:

RSS i Google: Kako si na poslu

YT

Spotifaj

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    24. novembar 2022 | 22:18

    Prema zaposlenima se treba ponašati onako kako zaslužuju a to zavisi samo od samih zaposlenih. Ko je lud da se ponaša najbolje prema nekome ko to ne zaslužuje tj ne trudi se, ne pokušava ništa,zabusava itd. Ko je vredan i radan prema njemu se treba ophoditi kako treba tj najbolje moguće ali ne prema svima. Mora se imati neki kriterijum nisu svi isti pa čak i ako trenutno rade za istu platu na istom poslu.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>