• 1

Sloga sa odmaralištem i gasovodima prodata za 90 miliona dinara

Sloga je u stečaju od 2015. godine

  • 1
Tender, javne nabavke

Foto: Shutterstock

Konzorcijum SAT-Trakt doo i Savas Energy kupio je za 89,9 miliona dinara AD za zanatsko-instalaterske poslove "Sloga" u stečaju iz Kanjiže, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Konzorcijum, čiji su članovi firme iz Bačke Topole i Beograda, "Slogu" su sa gasovodom i odmaralištem kupili na javnom nadmetanju po početnoj ceni.

Najvrednija imovina "Sloge" su distributivne gasovodne mreže u mestima Kanjiža i Adorjan koja su ukupno dugački 99,6 kilometara, kao i gasovodni priključci i merni setovi u mestima Zimonjić, Velebit, Adorjan, Totovo Selo, Martonoš, Trešnjevac, Horgoš i Kanjiža.

Sa "Slogom" je prodato i odmaralište na Tisi čija je površina 186 kvadratnih metara sa pripadajućom opremom, kao i kompleks u Kanjiži koji čine po šest uknjiženih i neuknjiženih objekata.

Sloga je u stečaju od 2015. godine a ovo je bila njena druga prodaja.

Video: Najveći ekonomski izazovi u narednih 10 godina

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    Posebno su zanimljive ove firme kojima ni ime ne mozes procitati,sve to zamaskirano da im se ne moze uci u trag,a pokupovase sve po Srbiji...

    1
    0

    Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke