• 0

Američka privredna komora izabrala novi upravni odbor, bankar na čelu

Predstavnici AmChama-a su takođe, sedmu godinu za redom, među izuzetnim pojedincima, ustanovama i neprofitnim organizacijama, izabrali dobitnika nagrade "Hero". Ove godine, ona je dodeljena Tamari Klarić, Bogdanu Stevanoviću i kampanjii "Pruži korak", udruženja NURDOR

  • 0
američka privredna komora

Foto: AmCham

Američku privrednu komoru u Srbiji (AmCham) u naredne dve godine vodiće novi Upravni odbor na čijem će čelu, u dvogodišnjem mandatu, biti Zoran Petrović, predsednik izvršnog odbora Rajfajzen banke.

Pored novog predsednika, na sinoćnoj Generalnoj skupštini AmCham-a, izabrani su i Ivan Miletić (Filip Moris Internešenel) za prvog potpredsednika, Ronald Zeliger (Hemofarm) za drugog potpredsednika, kao i četiri člana UO: Živorad Vasić (IHG Area), Milana Jević Gledović (Deleze Srbija), Sandra Marinković (MSD), i Borislav Miljanović (Reprezent Sistem), saopšteno je uz Američke privredne komore.

Predstavnici AmChama-a su takođe, sedmu godinu za redom, među izuzetnim pojedincima, ustanovama i neprofitnim organizacijama, izabrali dobitnika nagrade "Hero", koji je svojim aktivnostima ostvario izuzetan uticaj na celokupno društvo. Ove godine, ona je dodeljena Tamari Klarić, Bogdanu Stevanoviću i kampanjii "Pruži korak", udruženja NURDOR.

Zahvaljujući kampanji "Pruži korak" i aplikaciji koja je okupila 500.000 ljudi i preko 60 kompanija, prikupljeno je više od 50 miliona dinara za izgradnju NURDOR Roditeljske kuće, kao podrška deci oboleloj od raka i njihovim porodicama.

Društveno odgovorne kompanije za svaki od pređenih kilometara, koje su korisnici aplikacije napravili, odvojili su odgovarajuću svotu novca. Aplikacija je i dalje aktivna i svako ko je instalira putem mobilnog telefona može joj se pridružiti.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>