• 0

Američka privredna komora izabrala novi upravni odbor, bankar na čelu

Predstavnici AmChama-a su takođe, sedmu godinu za redom, među izuzetnim pojedincima, ustanovama i neprofitnim organizacijama, izabrali dobitnika nagrade "Hero". Ove godine, ona je dodeljena Tamari Klarić, Bogdanu Stevanoviću i kampanjii "Pruži korak", udruženja NURDOR

  • 0

Američku privrednu komoru u Srbiji (AmCham) u naredne dve godine vodiće novi Upravni odbor na čijem će čelu, u dvogodišnjem mandatu, biti Zoran Petrović, predsednik izvršnog odbora Rajfajzen banke.

Pored novog predsednika, na sinoćnoj Generalnoj skupštini AmCham-a, izabrani su i Ivan Miletić (Filip Moris Internešenel) za prvog potpredsednika, Ronald Zeliger (Hemofarm) za drugog potpredsednika, kao i četiri člana UO: Živorad Vasić (IHG Area), Milana Jević Gledović (Deleze Srbija), Sandra Marinković (MSD), i Borislav Miljanović (Reprezent Sistem), saopšteno je uz Američke privredne komore.

Predstavnici AmChama-a su takođe, sedmu godinu za redom, među izuzetnim pojedincima, ustanovama i neprofitnim organizacijama, izabrali dobitnika nagrade "Hero", koji je svojim aktivnostima ostvario izuzetan uticaj na celokupno društvo. Ove godine, ona je dodeljena Tamari Klarić, Bogdanu Stevanoviću i kampanjii "Pruži korak", udruženja NURDOR.

Zahvaljujući kampanji "Pruži korak" i aplikaciji koja je okupila 500.000 ljudi i preko 60 kompanija, prikupljeno je više od 50 miliona dinara za izgradnju NURDOR Roditeljske kuće, kao podrška deci oboleloj od raka i njihovim porodicama.

Društveno odgovorne kompanije za svaki od pređenih kilometara, koje su korisnici aplikacije napravili, odvojili su odgovarajuću svotu novca. Aplikacija je i dalje aktivna i svako ko je instalira putem mobilnog telefona može joj se pridružiti.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke