• 2
 ≫ 

Top50 najbolje online stvari: Veselin Jevrosimović nagrađen za najbolji nastup na LinkedInu

 ≫ 

Manifestacija Top50 ima tradiciju dugu skoro tri decenije

  • 2
Veselin Jevrosimović Linkedin PCPRESS Foto-montaža: Telegraf.rs, Linkedin.com

Završena je jubilarna 25. dodela nagrada Top50 najbolje online stvari. PC Press uručio je priznanja dobitnicima za 2021. godinu, među kojima su najbolji sajtovi, stranice na društvenim mrežama i aplikacije u Srbiji.

Za nastap na društvenim mrežama ove godine, LinkedIn konkretno, dobio je Veselin Jevrosimović, predsednik Comtrade. 

"Saradnja PC Pressa i Comtrade traje skoro trideset godina, ali nisam očekivao da će mi dodeliti nagradu i kao influenseru. Ovo je motivacija da radimo još bolje i još više i da nastavimo da se družimo ovako još mnogo godina", rekao je Jevrosimović.

U obrazloženju PC Pressa piše da je Jevrosimović vlasnik Comtrade grupacije, uspešne IT kompanije sa sedištem u Beogradu. Takođe je i predsednik Atletskog saveza Srbije.

"Dobro osmišljenim nastupom na LinkedIn-u Jevrosimović posredno jača i tržišno liderstvo kompanije na čijem je čelu. Svojim objavama , koje njegovih skoro 59.000 pratilaca svakodnevno deli, promoviše i podstiče preduzetnički duh, kao i lepotu življenja", navodi se u obrazloženju...

Tatjana Ferendino, menadžer za odnose za javnošću te kompanije, potvrdila je da Jevrosimović sam piše svoje postove.

Ko je imao najbolje sajtove i nastupe?

Direktor Kancelarije za IT i e-upravu Mihailo Jovanović, koji je ovogodišnji predsednik žirija Top50, čestitao je dobitnicima na inovativnosti i kreativnosti, a redakciji PC Preš-a 25. godinu ove manifestacije.

"Za ovih 25 godina, imali smo priliku da pratimo najbolje onlajn stvari, najbolja onlajn rešenja i to po različitim kategorijama, sajtovima, naloga na društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama", rekao je Jovanović.

Urednik PC Press-a Dejan Ristanović izrazio je zadovoljstvo što se nalazi u društvu elite, tačnije ljudi koji su nparavili najbolje sajtove ili nastupe na domaćem internetu.

Dodao je da u odnosu na 1997. godinu neke osnove interneta i danas ostale iste, ali da su se neke mnogo promenile.

"Prvo je to bio tekst, zatim slike, a onda su slike zamenjene multimedijom, filmom, neki zli jezici bi rekli da su informacije zamenjene dezinformacijama, ali eto, to je taj svet u kojem živimo, taj internet koji svi poznajemo i bez koga danas ne bismo mogli", rekao je Ristanović.

"Digitalizacija u Srbiji je na visokom nivou, i naš cilj je da budemo jedan od najprednijih zdravstvenih sistema u Evropi - rekao je državni sekretar Mirad Đerlek na ceremoniji.

Kako je rekao prilikom izlaganja, država je dobro odgovorila u borbi protiv Covid 19. "Ne samo da smo uspeli da očuvamo sistem, već smo ga unapredili, iako su mnogi očekivali urušavane", rekao je Đerlek ističući saradnju sa eUpravom.

Prvog dobitnika Top50 2021 priznanja “Nagrada publike” smo već dobili putem Facebook glasanja i to je TikTok profil Barbiafrika. Ovo priznanje je jedinstveno po tome što je od početka do kraja u rukama publike, koja prvo predlaže svoje omiljene sajtove, a zatim za njih glasa.

Odluku o najboljim sajtovima, aplikacijama i društvenim mrežama ove godine je pored uredničkog kolegijuma PC Press-a doneo i stručni žiri u sastavu: Doc. dr Mihailo Jovanović, Direktor Kancelarije za IT i eUpravu i predsednik stručnog žirija; Katarina Batuta Višekruna, Fotograf, avanturista i svetski putnik; Tanja Vasojević, Direktor komunikacija, Delta Holding; Zoran Stanojević, Urednik internet portala medijskog javnog servisa Srbije; kao i Uroš Bogdanović, Konsultant i radio-voditelj.

Top50 priznanja se dodeljuju po sledećim kategorijama:

- Vesti i mediji

- eMarket

- Poslovni i društveni servisi

- Obrazovanje i kultura

- Dom i zabava

- Sport i turizam

- Mobilne aplikacije

- Društvene mreže (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube i TikTok) i Specijalne nagrade kao i Nagrada publike

I Telegraf Biznis je bio svojevremeno dobitnik ovog priznjanja. Biznis.telegraf.rs osvojio je priznanje u okviru izbora Top 50 – najbolje online stvari, a u kategoriji Vesti i mediji u tradicionalnom godišnjem izboru časopisa PC Press za najbolje sajtove.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo

    3. februar 2022 | 17:12

    Bravo!

  • Beba

    3. februar 2022 | 20:04

    Cestitamo! Gospodin, pravi! Uspesan i ostvaren. Obozavamo da citamo njegove kolumne, tekstove o njemu. Pravi predstavnik bolje i naprednije Srbije! Humanista. Zasluzio je ovu nagradu On i njegov tim.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>