Povratak na Telegraf.rs
Info
IT Biz
Agro
Karijera
Nekretnine
Novčanik
Beograd na vodi
Bizcast
Green Energy
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Markets
by TradingView
Tema: Jelo
U beogradskom restoranu rukolu naplaćuju kao dodatak: Dobijete ga u tragovima, a cifra paprena
3
2
(ANKETA) Da li vraćate hranu u restoranu: Kuvarica objašnjava kada je u redu da uložite žalbu
0
1
Danka se iz Beograda vratila u Guču i "spasila mnoge brakove" tradicionalnim jelima: Smislila je sjajan biznis
1
8
Gordon Remzi nikada ne poručuje ovo jelo: Šta je za vas "bacanje para" u restoranu?
18
38
Čuveni italijanski restoran stiže u Beograd? Ciprijani ima planove za biznis u prestonici
8
6
Na listi čekanja za veganski meni je 15.000 ljudi: Obrok košta više od 300 dolara! U čemu je trik?
2
0
Zašto hranu u tržnim centrima u plastičnom tanjiru plaćamo kao restoransku?
5
0
Pica je omiljeno jelo na svetu, ali čak 50% picerija propadne u prvih 5 godina poslovanja. Kako?
2
7
Šta se krije iza visokih restoranskih cena? Na ove stvari malo ko obraća pažnju, a to vam naplate
6
2
Video
Sve iz rubrike Video
10 najskupljih pica na svetu: Jedna košta 1.200.000 dinara
2
16