Povratak na Telegraf.rs
Info
IT Biz
Agro
Karijera
Nekretnine
Novčanik
Beograd na vodi
Biz održivost
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Markets
by TradingView
Tema: Restorani
Meso iz laboratorije dozvoljeno i u SAD: Pravi se od ćelija životinja, kažu da je ukusno
3
5
Domaći knjigovođa ima predlog fiskalnog računa za bakšiš: Oporezivao bi se kao poklon, a ne kao zarada
12
62
Cena lignji na moru odletela u nebo: "Ako sada koštaju ovoliko, koliko li će tek u sezoni?"
0
4
Zašto je ova ekonomska kriza gora od Velike recesije: Polako "puca" i biznis dostave hrane?
4
4
Otkriveni krivci za 40 odsto trovanja u restoranima: Nisu u pitanju pokvarene namirnice
0
1
Budi se u 4 sata ujutro, pa trči 12 kilometara: Dnevna rutina vunderkinda sa Volstrita
1
3
Restorani sve više biraju ovakvu radnu snagu: Kako biste reagovali da vas usluži "Kikiriki"?
1
2
Da li je "u redu" da u restoranu poručite samo piće? Neki teraju goste posle popijene kafe (ANKETA)
10
1
Kinezi otkrili "fine dining": Otvaraju se skupi restorani, za obrok daju i po 500 dolara
0
0
Video
Sve iz rubrike Video
Ugostitelji menjaju taktiku: Neke stolove neće moći da rezerviše "prosečan gost", jer hoće bolju zaradu
3
50
Presedan: Srpski restoran uvršten među 100 najboljih u Njujorku
9
7
"Jedna domaća firma može da radi i kao svetski gigant": Da li smo počeli da tražimo zdravu hranu preko dostave
0
2
Znate li koja zemlja ima najviše restorana sa Mišlenovom zvezdicom? Biće sve teže dobiti je
6
17
Da li je stari trik "varanja" u restoranima opet oživeo, i u Srbiji? Ovo je čuvena iluzija Ebinghaus
9
15
Oktobarska inflacija 1,9 odsto: Trenutno nas najviše košta odlazak u restoran
1
0
Zašto nema radnika u ugostiteljstvu? Ne vraćaju se na stara radna mesta, otkrivaju svoje razloge
7
3
Koliko plaćate obrok u restoranu ovih dana? Najviše nam poskupele salate, ovaj deo Srbije prednjači
0
6
Hitno vam treba odmor? Ovo je top 10 destinacija po izboru turista
2
23
Brišu pomfrit iz jelovnika: Kažu "nema ulja, a i skupo je"
25
12
Gde ostaje 2G pravilo, a kojim objektima se produžava radno vreme? Grad uveo važne promene
0
0
Od 1. marta uvode novo pravilo: Restorani će morati da pokažu gostima poreklo mesa koje služe
3
1
1
2
3
4
5
6
7